flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В провадженні Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області перебуває кримінальне провадження № 208/3891/22 за обвинуваченням Бутко Олени Іллівни, за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 111-1 КК Україн

25 серпня 2022, 17:21

Веб-портал "СУДОВА ВЛАДА УКРАЇНИ"
                
В провадженні Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області перебуває кримінальне провадження № 208/3891/22 за обвинуваченням Бутко Олени Іллівни, за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 111-1 КК України.
       Особа, яка притягається до кримінальної відповідальності Бутко Олена Іллівна викликається в судове засідання на 29 серпня 2022 року на 10 годину 00 хвилин у приміщення Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кам'янське, вул. І.Ясюковича,  справу розглядає суддя Савранський Т.А.
       Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається – http://zv.dp.court.gov.ua.
Після опублікування об’яви на офіційному веб-порталі судової влади України особа яка притягається до rhbvsyfkmyj] відповідальності вважається повідомленим про час і місце розгляду справи. 
 
 
      Суддя     
  Т.А. Савранський