flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про досягнення головою суду Ізотовим В.М. граничного віку перебування на посаді судді та обрання суддів на адміністративні посади голови суду та заступника голови суду

15 квітня 2024, 13:22

            Повідомлення про досягнення головою суду Ізотовим В.М. граничного віку перебування на посаді судді та обрання суддів на адміністративні посади голови суду та заступника голови суду       

            Відповідно до ч. 1 ст. 120 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», повноваження судді припиняються з наступного дня після досягнення ним шістдесяти п’яти років.

            У квітні 2024 року чинному голові Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Ізотову Віктору Максимовичу виповнюється 65 років, що унеможливлює його подальше перебування на посаді судді.

            Віктор Ізотов розпочав свій трудовий шлях у 1978 році з посади слюсаря-ремонтника металургійного обладнання, у 1982 році став машиністом дизель-електричного крану, пропрацювавши в цій сфері понад 12 років.

            З юридичною професією Віктор Ізотов пов'язав своє життя у 1990 році, зайнявши посаду юрисконсульта виробничого кооперативу та у 1992 році став народним суддею Тернівського районного суду м. Кривого Рогу.

            У 1993 році був обраний суддею Заводського районного суду м. Дніпродзержинська, у 2000 році - призначений на посаду голови суду, на яку обирався повторно, майже безперервно очолюючи суд до досягнення граничного віку перебування на посаді судді.

            З метою дотримання континуїтету адміністративних посад були скликані збори суддів з порядком денним - обрання суддів на адміністративні посади голови суду та заступника голови суду, які 11 квітня 2024 року на чолі з головуючим на зборах Ізотовим В.М. шляхом таємних голосувань обрали нового голову суду Савранського Т.А. та заступника голови суду Похваліту С.М.

            Чинний голова суду Ізотов В.М. продовжить виконувати обов'язки судді та голови суду до досягнення ним шістдесяти п’яти років, після чого повноваження голови суду отримає суддя Савранський Т.А.

            Віддавши понад тридцять років життя здійсненню судочинства, Віктор Ізотов назавжди вписав своє ім'я в історію судової системи України та суспільного життя м. Кам'янського.

            Колектив Заводського районного суду м. Дніпродзержинська бажає Віктору Максимовичу Ізотову здоров'я та наснаги у подальшому житті.